Cum comand

SUBLIROM CO. comercializeaza NUMAI persoanelor juridice!

  • Alegerea produselor

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pentru a intra in pagina cuprinzand detaliile produsului, completati cantitatea dorita si apasati pe butonul „Adauga in cos”. Produsul / produsele alese vor fi adaugate in cosul de cumparaturi.

  • Cosul de cumparaturi

In centru sus al paginii se poate vedea sectiunea "Cos de cumparaturi", avand alaturat numarul de produse adaugate in cos precum si totalul comenzii. Facand click pe acesta apare detaliat continutul cosului si doua butoane "Vezi cos" / "Comanda". Daca se apasa primul buton sunteti directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Daca se apasa al doilea buton sunteti directionat catre pagina de comanda.

  • Comanda produselor

In aceasta sectiune puteti opta pentru urmatoarele variante:

  1. Comanda si inregistrare cont pentru a putea trece peste acest pas la o viitoare comanda.
  2. Comanda prin intrare in contul personal anterior creat.

 

  • Date personale

In cazul in care la pasul anterior a fost aleasa una din primele doua variante, ati ajuns la pasul in care trebuie completate datele personale respectiv datele de livrare si plata.

Puteti primi produsele la adresa dorita de dumneavoastra. Pentru aceasta, completati in formularul contului dumneavoastra datele de livrare. Daca datele de livrare corespund cu datele de facturare, bifati optiunea "Adresa mea de livrare este aceeași cu cea de facturare.". Daca adresa de facturare este diferita, trebuie sa o completati si pe aceasta.

  • Date de livrare / plata

In cadrul acestor pasi se pot stabili detaliile de livrare / plata precum si detalii care pot fi completate de dvs. in functie de necesitati.

IMPORTANT!

Pentru a putea trece de acesti pasi trebuie obligatoriu bifata casuta prin care se confirma ca ati citit termenii si conditiile.

  • Confirmarea comenzii

Ultimul pas in procesul de comanda este confirmarea acesteia, prin vizualizarea si verificarea datelor introduse.

Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro