Ce este sublimarea?

Dacă doriţi să imprimaţi pe căni, plăci ceramice şi alte elemente cu suprafaţă dură, atunci Imprimarea prin sublimare este soluţia!

Sublimarea este de fapt un proces foarte simplu. Este metoda de aplicare a unei imagini pe ceramice, metale tratate special sau poliester, folosind trei mari componente: cerneală specială de sublimare, căldură şi presiune. 
    Cerneala de sublimare este unică în capacitatea sa de a evolua prin transformare de la o stare solidă la una gazoasă fără a trece prin starea de lichid. Acestă evolutie este iniţiată de către căldură şi controlată de presiune şi timp.
Elemente, cum ar fi ceramica, metalele, etc. necesită un înveliş special pentru a accepta cernelurile speciale de sublimare. 
    Pentru indeplinirea cu succes a acestui proces de sublimare va trebui să achiziţionaţi căni, plăci ceramice, metalice, etc. care au in compozitia lor un strat de poliester, tratarea in regie proprie nefiind posibila. O gama completa a acestor produse va este pusa la dispozitie chiar de catre Compania noastra. 
    Aplicarea imaginii pe un produs care contine 100% poliester (de exemplu: mousepad-urile si puzzle-urile comercializate de Compania noastra) se va face direct, nemaifiind necesara tratarea cu straturi speciale de poliester, compozitie care exista deja in fibra din ţesatură.

 

 

Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro